Baghetele decorative din polistiren

Baghetele decorative din polistiren se aplica pe beton, lemn, tapet, prin lipire cu adeziv pentru polistiren. Lungimea baghetelor este de – 2 m. Suprafetele pe care se vor monta baghetele de polistiren trebuie curatate, uscate si netezite (folosind amorsa).Baghetele decorative din polistiren pot fi zugravite sau vopsite, de mai multe ori, cu vopsele pe baza de apa (Lavabil) sau vopsele acrylice, spray pentru polistiren auriu sau argintiu.
La colturile incaperii, pentru imbinare baghetele se vor taia intr-un unghi de 45 grade. Lipirea Baghetele decorative din polistiren  se face cu adeziv pentru polistiren, recomandam adezivul acrylic la tub. Adezivul se aplica pe spatele baghetei, pe toata lungimea acesteia, in grosimea necesara realizarii unei lipiri perfecte. Pentru corectarea spatiilor si orificiilor ramase dupa lipire se foloseste un etansant acrylic (Etansant vopsibil Mester).
Baghetele decorative din polistiren contribuie la aspectul elegant si stilat al interioarelor, sporind valoarea lor estetica si creand o atmosfera relaxanta.